Cartea de oaspeți

Vă mulțumim că vizitați situl nostru. Pentru a ne transmite păreri sau mesaje folosiți formularul de contact de mai jos. [ »»» ]


Miky - Butea, / 12.01.2013
Felicitări părintelui diacon Gheorghiţă pentru mărturia frumoasă, pentru cuvintele frumoase izvorâte din sufletul unui tânăr slujitor. Domnul să-l ajute să ducă la îndeplinire ceea ce a a sădit în inima lui.

petrica - Iasi, / 08.01.2013
Felicitari! Ma bucur să văd această parohie. Mult succes în continuare!?

G. Disca - Londra-Anglia / 02.12.2012
Ne rugăm pentru părintele Alois Dămoc și nu-l vom uita niciodata; Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Daniel - Treviso-Italia / 02.12.2012
Mulți dintre noi știm ceea ce a fàcut și prin ce momente a trecut Părintele Dămoc în perioada când a păstorit comunitatea noastră. Va rămine mereu în amintirea noastră. Să se odihnească în pace!

Gabi T. - Cremona-Italia, / 19.05.2012
Sincere felicitări tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui site! O iniţiativă lăudabilă care ne ajută să fim alături de toate evenimentele ce se desfaşoară în comunitatea de unde provenim, chiar dacă suntem departe. Mulţumim şi vă dorim mult succes în continuare!!!

Cristian A. - Butea, / 03.04.2012
Felicitări şi mulţumiri celor care au contribuit la realizarea acestui sit parohial. Sunt sigur că această pagină este foarte utilă multor oameni şi că asemenea realizări sunt bine venite în comunitatea noastră.Sper să fie cât mai multe. Vă mulţumesc!

Alexandru - Butea, / 26.03.2012
Foarte frumoasă această pagină a comunitaţii Butea.Imi place!!!

Iulyan - Butea, / 25.03.2012
Îmi place acest site şi sper să fie folositor locuitorilor din Butea.

Elena - Butea, / 25.03.2012
Prima oară când am vizitat sit-ul a fost pe fugă din curiozitate, dar acum am stat şi am trecut prin toate cu mai multă atenţie şi interes, şi mi-am dat seama cât de important şi trebuincios este pentru satul Butea!!! Să cunoşti din istoria Bisericii, şi pana in prezent; să vezi preotul care te-a botezat, care ţi-a dat prima Sfântă Impărtaşanie, care te-a pregătit pentru Sfântul Mir şi alte evenimente...mi se pare o retrăire plăcută pentru fiecare!!! Felicitări celor care au avut ideea şi au muncit pentru realizarea acestei pagini!!!

Iosif si Eugenia Dămătăr - Iasi, / 22.03.2012
Felicitări părintelui paroh pentru grija faţă de comunitatea noastră natală. Felicitări surorilor şi tuturor celor care se implică cu multă dăruire în toate activităţile frumoase care au loc în sat. Mulţumim!

Sr. Ana - Plovdiv, / 22.03.2012
Felicitări! Честито! Мă bucur să văd şi să citesc noutăţi din acest frumos sat. Mult curaj şi succes în continuare.

Sr. Tereza Adam - Italia, / 21.03.2012
Lăudat să fie Isus şi Maria! Mă bucur foarte mult că aţi reuşit să faceţi sit-ul parohial. Aşa noi ne simţim mai aproape de Butea. Mulţumim pentru tot. Multă sănătate şi să fim mereu uniţi în rugăciune.

Mihaela Bălăucă - Italia / 21.03.2012
Mulţumim frumos părinte pentru înregistrările audio lansate on-line, pentru noi cei care nu am putut fi de faţă la misiuni. Felicitări pentru organizare, pentru părintele predicator Cornel Cadar. Auzind predicile mă vedeam acasă în biserica plină ochi de lume, acea lume rămasă acasă.

Tereza Dămătăr - Italia / 19.03.2012
Felicitări pentru acest site!!! Este excelent, foarte bine realizat şi cu informaţii utile. Mult succes în continuare!

Daniel Diordica - Butea / 18.03.2012
Sunt foarte bucuros pentru că s-a făcut acest site şi sunt deacord cu propunerea pe care a făcut-o pr. Iosif Dorcu. Sprerăm că se va forma un grup care să poată mărturisi câte ceva pentru a putea completa această nouă rubrică în viitor. Mult succes în continuare şi numai bine la toţi.

Pr. Adrian Bulai - Valea Seaca / 17.03.2012
FELICITĂRI !!! Mă bucur să văd şi această frumoasă realizare a parohiei. Mult succes în continuare!

Pr. Iosif DORCU - Iaşi / 17.03.2012
Mă bucur să salut iniţiativa şi realizarea acestui loc de întâlnire al tuturor celor care se simt buteni. Sper să găsim aici mereu noutăţi dar şi reflectări ale istoriei noastre. Aştept ca în acest site să apară mereu noi mărturii despre oameni şi fapte care au marcat istoria satului nostru. Chiar aş propune realizatorilor să introducă o rubrică MĂRTURII ISTORICE. Mult succes şi binecuvantare!


Formular trimitere mesaj
Date personale: Nume*:

Adresă email*:

Localitate:
Mesaj*:

Verificare spam*:  

NOTĂ: Mesajul dv. va putea fi trimis doar dacă completați câmpurile notate cu * . Menționați dacă nu vreți să fie publicat pe site.

© 2012: Parohia Romano-Catolică "Preasfânta Treime" Butea
Str. Preot Gheorghe Petz, 53, 707065-Butea, jud. Iași; tel.: + fax 0232/713075; e-mail: mail@parohiabutea.ro